DnB audio upgrade voor uw Porsche

We begrijpen dat elke Porsche-eigenaar unieke behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om geluidskwaliteit en rijervaring. Daarom bieden wij oplossingen op maat, waarbij we de ervaring en kwaliteit van het gerenommeerde D&B inbouwstation integreren. Of je nu een klassieke 911, een moderne 718 Boxster of een krachtige Cayenne bezit, wij zijn hier om je te helpen je Porsche naar een hoger niveau van geluidskwaliteit te tillen. Met hoogwaardige luidsprekers, geavanceerde geluidsverwerkingstechnologieën en onze expertise in maatwerk, optimaliseren we de akoestische prestaties van je Porsche en creëren we een unieke geluidservaring die perfect past bij jouw wensen. Ontdek onze oplossingen en laat ons je helpen om jouw Porsche te transformeren tot een meeslepende geluidsoase op wielen.

D&B Porsche HiFi

Ben je specifiek opzoek naar het achteraf laten inbouwen of retrofitten van Bose of Burmester systeem in jouw Porsche? Dan is het misschien slimmer om te kiezen voor een aftermarket audio upgrade. 

Onze pakketten zijn gebaseerd op de standaard speaker en versterker locaties in verschillende Porsches. Maar deze zorgen vaak al voor een beter geluid dan Burmester of Bose soundsystem vanuit de fabriek. Met extra demping zorgen wij voor een uniek geluid door minder storingen, resonantie en een betere klankkast. Zo zorgen we in combinatie met hoogwaardige speakers, versterkers en (sub)woofers voor een geweldige HiFi ervaring. 

Heb je al een Bose of Burmester geluidsinstallatie in jouw Porsche? Ook dan kunnen we het geluid verbeteren, neem contact met ons op voor een offerte op maat. 

D&B Essential audio upgrade

We brengen een stevige laag demping aan in de deuren en vervangen de speakers door een variant van hoge kwaliteit met een grotere magneet. Zo creëren we een zuivere weergave met significant minder resonatie en vervorming. Hierdoor gaat de geluidsinstallatie in jouw Porsche direct veel beter klinken. 

 • Premium speakers
 • 3-Laags demping van de deuren
 • Zuiverder muziekweergave met meer dynamiek
 • Natuurlijke basweergave

v.a. €1699,- Inclusief BTW en montage

Bekijk in de webshop

D&B Premium power audio upgrade

Bovenop het dempen en vervangen van alle speakers door een premium variant voegen we hier ook een versterker met DSP toe. Daarmee zorgen we voor een mooi gecontroleerd geluid in jouw Porsche. Het signaal wordt versterkt, er vindt vrijwel geen vervorming plaats en we stemmen het de muziek af op de akoestiek van jouw Porsche. 

 • Premium speakers
 • 3-Laags demping van de deuren
 • Zuiverder muziekweergave met meer dynamiek
 • Natuurlijke en stevige basweergave
 • 710 Watt RMS DSP versterker

v.a. €3249,- Inclusief BTW en montage

Bekijk in de webshop

D&B High-End Porsche audio

Met deze upgrade maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden in jouw Porsche. De DSP versterker gebruiken we om alle nieuwe high-end speakers individueel (actief) aan te sturen met een strak en sterker signaal. Zo creëren we in iedere Porsche en concert ervaring op wielen. Voor wanneer je vindt dat jouw Porsche alleen het allerbeste verdient.

 • High-end Boxmore specialist speakers
 • Extra dikke 3-Laags demping
 • Dynamisch en zuivere muziek als nooit tevoren
 • Diepe en stevige basweergave
 • 840 Watt RMS DSP versterker

v.a. €6249,- Inclusief BTW en montage

Bekijk in de webshop
Porsche Taycan audio upgrade

D&B Inbouwstation: Maatwerk in Auto Audio-Upgrades

Bij D&B Inbouwstation ben je aan het juiste adres voor de ultieme auto audio-upgrade. Met onze ongeëvenaarde expertise en uitgebreide ervaring in de branche weten we precies hoe we jouw rijervaring kunnen transformeren met hoogwaardige geluidssystemen. Ons team van getalenteerde professionals is volledig op de hoogte van de nieuwste audiotechnologieën en beschikt over de vaardigheden en het vakmanschap om aan al je audioverwachtingen te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit. We werken alleen met producten van topkwaliteit die bekend staan om hun uitmuntende geluidsweergave en duurzaamheid. Of je nu je luidsprekersysteem wilt upgraden, een krachtige versterker wilt installeren of zelfs een volledig op maat gemaakt geluidssysteem wilt laten bouwen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw auto.

Boxmore Audio-Upgrades: Optimaliseer je Porsche-ervaring

Upgrade je Porsche naar een hoger niveau met de geavanceerde audio-oplossingen van Boxmore. Deze premium audio-upgrades bieden een scala aan voordelen die jouw rijplezier en luisterervaring naar ongekende hoogten tillen. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten kiezen voor Boxmore Audio-Upgrades voor jouw geliefde Porsche:

 

Verbeterde Geluidskwaliteit: Kristalhelder geluid en meeslepende luisterervaring met geavanceerde technologieën en hoogwaardige componenten.

Dynamisch Bereik: Volledige weergave van subtiele nuances en krachtige tonen voor een levendige muziekervaring.

Maatwerkopties: Pas geluidsinstellingen aan en optimaliseer het geluid naar jouw persoonlijke voorkeur.

Geïntegreerde Connectiviteit: Draadloos afspelen van je favoriete muziek via Bluetooth, waardoor naadloze connectiviteit wordt geboden.

Behoud van Originele Esthetiek: Naadloze integratie met het Porsche-interieur, met aandacht voor detail en behoud van de oorspronkelijke esthetiek van de auto.

 

Porsche audio interieur
Boxmore speakers voor Tesla

Boxmore Audio-Upgrades voor Porsches bieden een perfecte balans tussen prestaties en verfijning. Ervaar de ultieme geluidservaring tijdens je ritten en geef een nieuwe dimensie aan je Porsche-ervaring.

Meer van Boxmore

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd geraakt in de upgrade naar een high resolution audio upgrade voor jouw Porsche? We helpen je graag! Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat u wilt laten inbouwen: *