Voertuig volgsystemen

Met een voertuig volgsysteem bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw auto.

 

Voertuig volgsystemen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet. Het is natuurlijk altijd fijn om te weten dat uw auto overal te volgen of terug te vinden is. Het zorgt voor een extra laag beveiliging of kan u helpen bij ritregistratie. Wij werken met Kiwa SCM gecertificeerde volgsystemen. Welke voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en verschillende mogelijkheden bieden. 

Driver key

Het driver key systeem zorgt dat er wordt bijgehouden welke sleutel er is gebruiken voor iedere rit. Zo kunt u aan de hand van verschillende sleutels bijhouden wie er wanneer heeft gereden. U kunt voor ieder persoon of iedere werknemer een aparte sleutel toekennen. Zo heeft u een uitgebreid systeem met autorisatie via de zogenoemde driver key.

Ritregistratie 

Een voertuig volgsysteem kan ook gekoppeld worden aan de ritregistratie van uw bedrijf. Zo kunt u eenvoudig bijhouden wanneer en waar er is gereden. Zo kunt u bijvoorbeeld bij de belastingdienst aantonen dat u de auto uitsluitend voor bedrijfsdoeleinden heeft gebruikt. 

Beveiliging

Voor de beveiliging van uw voortuig kunt u natuurlijk ook kiezen voor een voertuig  volgsysteem. In zichzelf valt deze onder een klasse 4 beveiligingssysteem (zolang het voertuig ook een startonderbreker heeft. Wanneer deze wordt gekoppeld aan een klasse 3 alarm (het alarm wat afgaat wanneer de auto ongeautoriseerd wordt verplaatst of er wordt ingebroken), spreken we van alarmklasse 5. Voor nieuwe auto’s is een klasse 5 alarm vaak de verzekeringseis. 

Onze systemen worden altijd conform de eis van uw verzekering ingebouwd en is altijd Kiwa SCM gecertificeerd. 

Het systeem is niet merk gebonden en kan in elk type voertuig geplaatst worden.

Ook is het mogelijk om een terugvindsysteem (peilzender) te plaatsen. Dit kan zowel draadloos als bedraad geplaatst worden. Dit kan bijvoorbeeld in uw auto, boot of motor. De batterij van het draadloze systeem gaat tot wel 3 jaar mee.

Meer over beveiliging

 

Contact

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw voertuig. We proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Telefoonnummer:

    Onderwerp

    Uw bericht (verplicht)