target blue eye

Know what’s out there…

Veilig rijden met ingebouwde Target Blu Eye 2

Met Target Blue Eye schrik je nooit meer van die ambulance of brandweerwagen die opeens achter je opduikt of om de hoek komt. Je bent even in gedachten verzonken en ineens staat met loeiende sirenes achter je. Je schrikt en probeert zo snel mogelijk opzij te gaan, maar zou het niet veel beter en vooral veiliger zijn als je ruim van tevoren een waarschuwing kreeg? Met een professioneel ingebouwde Target Blu Eye 2 laat jij je nooit meer verassen door naderende hulpdiensten. 

Inclusief montage vanaf €1999,-

Target Blu Eye Nu aanvragen

Hoe functioneert Target Blu Eye 2?

Als je de sirene niet hoort en de blauwe zwaailampen niet ziet? Met auto’s die steeds beter geïsoleerd zijn, worden inzittenden steeds meer afgeschermd van geluiden van buiten de auto. Target Blu Eye biedt echter zowel akoestische signalen als visuele waarschuwingen, waardoor je eerder op de hoogte bent van naderende hulpdiensten. Bovendien kan het systeem onderscheid maken of de hulpdiensten jouw richting op gaan of juist de andere kant op.

 • Montage in de binnenspiegel of los LCD display
 • Radardetectie van alle bestaande hulpdiensten
 • Koppeling met LaserTrack mogelijk
Target blue eye 2 laten inbouwen logo

Overal legaal

Uiteraard is het gebruik van Target Blu Eye toegestaan in heel Europa. Het systeem helpt namelijk ook bij de algemene verkeersveiligheid en wordt daarom ook zo gekeurd. Je verneemt immers de nabijheid van alle hulpdiensten, en niet alleen de politie. Daarom draagt Target Blu Eye bij aan jouw veiligheid én die van anderen in ieder land waar het TETRA-netwerk gebruikt wordt. Naast Nederland (C2000) zijn dat onder meer België, Groot-Brittanië, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Hongarije en geheel Scandinavië. 

BMW M3 Target Blue Eye 2 inbouw door D&B Inbouwstation

Wat kost het laten inbouwen van Target Blu Eye 2?

We kunnen Target Blu Eye al inbouwen vanaf €1999,- inclusief BTW.

Wat is er nieuw bij Target Blu Eye 2?

De nieuwe variant, Tartet Blu Eye 2, is accurater dan het oudere systeem, ziet er beter uit en heeft een grotere range. Wij bouwen daarom uitsluitend de nieuwe variant in.

Kan ik target Blu Eye 2 ook los kopen?

Ja, het is ook mogelijk het systeem los te kopen, echter raden we aan om het inbouwen ervan door een professional te laten doen.

Blijft er iets zichtbaar van het systeem na de inbouw?

Van de inbouw is helemaal niets te zien, alles wordt netjes weggewerkt zodat er niks zichtbaar is of in de weg zit, en we doen natuurlijk zo min mogelijk aanpassingen aan uw auto. Alleen de LEDs of of LCD display wordt natuurlijk op een natuurlijke en logische plek in het zicht gemonteerd.

Nog meer gemak met LaserTrack Flare koppeling

Ook als je een opzoek bent naar een laser systeem kunnen wij dat inbouwen. Het jammen of detecteren van een politie lasergun is niet in alle landen toegestaan. Dus waar dat niet mag zet je het systeem gemakkelijk uit zodat je geen wetten overtreedt. Ook kan LaserTrack Flare als afstandsbediening worden gebruik voor bijvoorbeeld jouw garagedeur, poort of hek. 

Meer over Laser systemen

Aanvragen

Wilt u meer informatie over dit product? neem dan contact met ons op! U kunt ons bellen op 079-360 88 98 of mail naar Info@dnbinbouwstation.nl voor het maken van een afspraak of vul het formulier hieronder in.

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Telefoonnummer:

  Onderwerp

  Uw bericht (verplicht)