D&B audio upgrade voor uw Range Rover

Bij het rijden in een Range Rover draait het niet alleen om de kracht en de uitstraling van de auto, maar om de totaalervaring. Wij begrijpen dat een hoogwaardig audiosysteem op maat gemaakt moet worden, zodat het perfect aansluit bij jouw wensen en de unieke eigenschappen van jouw Range Rover. Met de ervaring en kwaliteit van D&B inbouwstation ben je verzekerd van audio-oplossingen die voldoen aan de hoogste standaarden. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het creëren van een op maat gemaakt geluidssysteem voor jouw Range Rover, inclusief onze expertise, aanbevelingen en professioneel advies. We zorgen samen voor een meeslepende en gepersonaliseerde geluidservaring in jouw Range Rover!

Digital Sound Processing (DSP): We regelen het signaal en audiosysteem in op de akoestiek van de auto voor het volle en natuurlijke geluid wat uw Range Rover verdient. 

Ontdek de voordelen van Boxmore voor Range Rovers

Op maat gemaakt geluid: Perfect afgestemde audio-oplossingen voor Range Rover modellen, resulterend in ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Modulaire inbouwspeakers: Hoogwaardige luidsprekers en uitwisselbare accessoires maken het mogelijk snel en eenvoudig nieuwe upgrades te doen of onderdelen te wisselen. 

Premium audiocomponenten: Gebruik van hoogwaardige merken voor luidsprekers, versterkers, signaalprocessors en bekabeling, voor een meeslepende luisterervaring.

Geïntegreerde functionaliteit: Behoud van originele infotainmentsysteemfuncties, zoals navigatie en stuurwielbediening, voor gebruiksgemak.

Esthetische harmonie: Naadloze integratie van inbouwoplossingen in het interieur van je Range Rover, zonder concessies te doen aan de luxe uitstraling.

D&B Upgrade Essential Audio 

Met deze set zorgen we voor een flinke muziek upgrade door in uw Range Rover een strak stereobeeld te creëren met diepe bas. 

 • 400 Watt RMS premium DSP versterker
 • Premium 3-weg Boxmore speakers
 • Meer dynamiek en zuivere weergaven
 • Een voller geluid

v.a. €3099,- Inclusief BTW en montage

Bekijk in de webshop

D&B Upgrade Premium Audio 

Een audio upgrade op maat ontworpen voor een veel beter geluid in uw Range Rover. We vervangen alle 10 speakers door onze eigen premium variant en voegen bij de achterbank speaker toe zodat u ook daar een 3-weg set-up hebt.

 • 840 Watt RMS DSP versterker
 • Premium 3-weg Boxmore speakers voorin en achterin
 • Meer dynamiek en zuivere weergaven
 • Een voller geluid
 • Optioneel voegen we een 10 inch 300 Watt RMS subwoofer toe

v.a. €4899,- Inclusief BTW en montage

Bekijk in de webshop

D&B Upgrade Signature HiFi 

Dit is dé audio upgrade voor iedere audiofiel. Bent u echt opzoek naar het allerbeste hifi systeem voor uw Range Rover? We bouwen een custom audiosysteem met de beste componenten geheel naar uw wensen.

 • 1560 Watt RMS high-end DSP versterker
 • Alle speakers worden individueel actief aangestuurd vanuit de DSP versterker
 • Premium 3-weg Boxmore speakers voorin en achterin
 • Meer dynamiek en zuivere weergaven
 • Een voller geluid
 • High-end 500 Watt RMS subwoofer met monoblok

v.a. €9999,- Inclusief BTW en montage

Bekijk in de webshop
Car audio upgrades voor alle merken

D&B Inbouwstation: Maatwerk in Auto Audio-Upgrades

Bij D&B Inbouwstation ben je aan het juiste adres voor de ultieme auto audio-upgrade. Met onze ongeëvenaarde expertise en uitgebreide ervaring in de branche weten we precies hoe we jouw rijervaring kunnen transformeren met hoogwaardige geluidssystemen. Ons team van getalenteerde professionals is volledig op de hoogte van de nieuwste audiotechnologieën en beschikt over de vaardigheden en het vakmanschap om aan al je audioverwachtingen te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit. We werken alleen met producten van topkwaliteit die bekend staan om hun uitmuntende geluidsweergave en duurzaamheid. Of je nu je luidsprekersysteem wilt upgraden, een krachtige versterker wilt installeren of zelfs een volledig op maat gemaakt geluidssysteem wilt laten bouwen, wij hebben de perfecte oplossing voor jouw auto.

Boxmore speakers voor Tesla

Met Boxmore Audio streven we ernaar om elke rit in uw Range Rover te transformeren in een sonisch avontuur. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze op maat gemaakte audio-upgrades!

Meer van Boxmore

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd geraakt in de upgrade naar een high resolution audio upgrade voor jouw Range Rover? We helpen je graag! Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat u wilt laten inbouwen: *