Beter geluid en audio in uw Tesla

Ontdek een nieuwe dimensie van geluid in je Tesla, ongeacht je huidige geluidssysteem. Wij tillen de audiokwaliteit naar ongekende hoogten door middel van geavanceerde upgrades. Met hoogwaardige demping, krachtige speakers, state-of-the-art versterkers, subwoofers en geavanceerde DSP-technologie, creëren we een op maat gemaakte geluidsomgeving. Verlies jezelf in de muziek, verbeter de rijervaring en behoud de esthetiek van je Tesla. Of het nu gaat om de Model S, 3, X, of Y, onze expertise transformeert jouw auto in een audio-symfonie. Optimaliseer jouw geluid, upgrade jouw ervaring – welkom bij de revolutie van Tesla-audio.

D&B Audio Upgrades voor Tesla

We baseren onze upgrades op het basis audio systeem van Tesla, wat voor de Model S, Model 3, Model X en Model Y toepasbaar is. Hierdoor kunnen we een basisprijs bieden voor ieder model. Onze upgrades beginnen allemaal bij geluidsdemping en premium speakers voor een goede klankkast, minder storingen en zuiver geluid. Vervolgens bouwen we op deze belangrijke basis door componenten te upgraden en toe te voegen aan het audiosysteem zoals subwoofers, versterkers en extra geluidsisolatie.

Heeft u al een HiFi systeem met 15, 17 of 22 speakers in uw Tesla? Dit kunnen we ook geheel op maat upgraden. Vraag daarvoor een offerte op maat aan.

Bekijk onze Tesla audiopakketten in de webshop
Tesla audio upgrade essential model 3

Essential Audio Upgrade

Vervanging van de speakers door premium varianten. We dempen de deuren voor minder resonantie en creëren een verfijnde klankkast. Het gehele drie-weg systeem word vervangen voor een zuiverder geluid met meer dynamiek. 

 • Premium 3-weg speaker systeem
 • Stevige 3-laags demping
 • Zuiver en volle muziekweergave
 • Tesla Plug&Play adapters

v.a. €1699,- Inclusief BTW en montage

Vraag dit pakket aan
Tesla audio upgrade essential model 3

Premium Audio Upgrade

Bovenop de betere speakers en high-end woofers voegen we ook een stevige DSP versterker toe. Daarmee regelen we het geluid in op de auto. We creëren een geheel nieuwe geluidservaring welke wordt afgestemd op jouw muzikale voorkeuren. 

 • Premium speakers en high-end woofers
 • 3-Laags demping van de deuren
 • Zuivere en dynamische muziekweergave
 • 710 Watt RMS DSP versterker

v.a. €3499,- Inclusief BTW en montage

Kies voor premium audio

High-End Audio Upgrade

We plaatsen high-end hifi speakers op de originele plekken welke volledig actief worden aangestuurd en ingeregeld door de DSP versterker. Zo zorgen we voor een concertwaardige hifi installatie in jouw Tesla die we inregelen op jouw wensen.

 • High-end volledig actief aangestuurde speakers
 • Extra dikke 3-laags demping
 • Dynamische concertervaring
 • 840 Watt RMS DSP versterker

v.a. €5799,- Inclusief BTW en montage

Upgrade naar high-end HiFi

Geluidsdemping en isolatie

Als experts in geluid en muziek weten we hoe we blikkerige klanken kunnen elimineren en rijgeluiden kunnen verminderen. We zorgen voor een stille en muzikale rijervaring, afgestemd op de unieke akoestiek van jouw Tesla.

Meer over Tesla isolatie

Naadloze OEM integratie 

Ervaar naadloze integratie met onze Tesla-audio-upgrades. Van subwoofers tot perfect afgestemde componenten, alles wordt netjes ingebouwd. Behoud de originele uitstraling van je Tesla, zonder zichtbare sporen van de geoptimaliseerde geluidsinstallatie. Ideaal voor leaseauto’s waar stijl en prestaties hand in hand gaan.

Perfect voor wanneer u een lease Tesla van de zaak rijdt.

Speakers: Dynamiek en Zuiverheid

Breng de dynamiek en zuiverheid van je Tesla’s geluidssysteem naar een nieuw niveau. Onze premium tot high-end speakers leveren een meeslepende luisterervaring met dynamische tonen en zuiverheid in elk detail.

Versterkers en DSP’s

Ervaar de ultieme muziekervaring met premium en high-end DSP versterkers in uw Tesla. Geniet van gedetailleerde audioweergave en geoptimaliseerde prestaties, afgestemd op de akoestiek van uw Tesla voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Boxmore speakers voor Tesla

Boxmore Audio-Upgrades voor Tesla bieden een perfecte balans tussen prestaties en verfijning. Ervaar de ultieme geluidservaring tijdens je ritten en geef een nieuwe dimensie aan uw Tesla-ervaring.

Meer van Boxmore

Vraag een offerte aan

Ben je geïnteresseerd geraakt in de upgrade naar een high resolution audio upgrade voor uw Tesla? We helpen je graag! Laat uw gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat u wilt laten inbouwen: *