AUTO ISOLATIE

Maak hier een afspraak

Wilt u uw auto isoleren tegen warmte en geluid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. D&B Inbouwstation: dé specialist voor beveiliging en comfort. Wij garanderen professionele inbouw en perfecte afwerking.

serie

Goed geluid begint bij de inbouw

Met de aanschaf van een hoogwaardige speakerset heeft u de eerste stap gezet op weg naar perfecte geluidskwaliteit in uw auto. Het eindresultaat staat of valt echter met de juiste montage van uw luidsprekers. Gebruik daarom Silent Coat dempingsmateriaal om het beste uit uw installatie te halen.

Less Noise… More Music!

Uw auto wordt geplaagd door diverse lawaaibronnen zoals de motor, banden en windruis. Bovendien veroorzaken de luidsprekers resonanties in deurpanelen en plaatmateriaal. Silent Coat absorbeert deze hinderlijke trillingen door ze om te zetten in warmte. Silent Coat maakt van uw auto een betere klankkast. U wordt dan ook beloond met een krachtige basweergave, meer dynamiek en betere staging. Hoe gaat dit in werking?

Stap 1 : Creëer meer (kick) bass! Breng een laag ontdreuning aan op het plaatwerk van de deur, de luidsprekeradapter, het deurpaneel en de kofferruimte.

Stap 2 : Verbeter de sound! Maak van uw portieren ideale klankkasten door een laag Sound Absorber op het deurpaneel. Absorbeert bovendien veel rijgluiden.

Stap 3 : Maak je auto nog stiller! Breng Noise Isolator aan op het buitenste plaatwerk van de portieren om geluid van buiten de auto te blokkeren.

logo


ontdreuning1. Ontdreuning

Zoekt u de beste sound? Of wilt u minder lawaai in uw auto? Het aanbrengen van een laag ontdreuningsmateriaal is de 1ste stap! Begin met het ontdreunen van de portieren, deurbekleding en de kofferbak. Wilt u ook rij- en omgevingslawaai verminderen? Breng dan ook ontdreuning aan op de wielkasten, de hemel en de bodem van de auto.

sound absorber2. Sound Absorber

Sound Absorber absorbeert staande golven en rijgeluiden. Hierdoor is het ideaal te gebruiken op de deurkleding, hemel en wielkasten.

noise isolator3. Noice Isolator

Noise Isolator blokkeert ongewenste geluiden van buiten de auto. Noise Isolator is te gebruiken in de portieren en op de bodem van de auto.

noise buffler4. Noise Buffler

Noise Buffler absorbeert geluiden afkomstig van de motor en is bij uitstek geschikt voor gebruik onder de motorkap.


Comfort pakket

Het plaatsen van de geluidsisolatie is mogelijk op meerdere belangrijke plekken:

 • Deuren isoleren: vermindert het omgevingsgeluid waardoor de speakers ook beter tot hun recht komen.
 • Kofferbak isoleren: vermindert het afrolgeluid dat via de achterbanden binnen komt.
 • Vloer isoleren: vermindert het geluid dat via de banden en onderstel binnen komt.
 • Motorkap isoleren: vermindert het geluid van de motor dat tijdens het auto rijden de autocabine in komt.
 • Dak isoleren: verbeterd akoestiek en vermindert algeheel geluidsniveau in de auto.

 

Wat kost het isoleren van uw auto?

De belangrijkste factor is de montagetijd, een auto isoleren is namelijk een tijdrovend proces. Daarom is de prijs voor het dempen van uw auto afhankelijk van de omvang en het type auto. Het overzicht hieronder geeft een indicatie van de prijzen voor het isoleren van personen auto’s, dit is een indicatie en zou kunnen afwijken in specifieke gevallen.

Isolatie van
Hele auto
Per onderdeel
4 Deuren
Wielkasten voorkant
Bodem & wielen achter
Achterklep
Motorkap
Bodem voorin
Hemel
Kleine Auto
€3999,-
Voorbeeld: Volkswagen UP!
€899,-
€449,-
€899,-
€249,-
€249,-
€899,-
€849,-
Middel Auto
€4999,-
Voorbeeld: Tesla Model 3
€1.099,-
€499,-
€1.099,-
€349,-
€349,-
€1.099,-
€1.049,-
Grote Auto
€5999,-
Voorbeeld: BMW X5
€1.299,-
€549,-
€1.299,-
€349,-
€349,-
€1.299,-
€1.249,-

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor wat u wilt laten dempen of isoleren aan uw auto. We nemen zo snel mogelijk contact me u op over de mogelijkheden. 

  Naam: *

  E-mail: *

  Kenteken: *

  Telefoonnummer: *

  Wat wilt u laten isoleren? *

  Toelichting of vraag:

  Voor de doe-het-zelvers

  Voor de doe-het-zelvers onder ons verkopen we demingsmateriaal ook als DIY product, dus zonder montage door ons. Alle Silent Coat packs zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van een plakstrip waardoor ze eenvoudig te monteren zijn voor ervaren doe-het-zelvers.