alpine adventure audio

Alpine Adventure Audio

Met de Adventure Audio line van Alpine creëer je zelf een geweldig geluid in je werkbus of camper. De pasklaar ontworpen speakers, subwoofers en versterker zijn perfect te integreren en creëren een premium OEM look.

Deze pasklare oplossingen zijn beschikbaar voor veel verschillende modellen zoals de VW Transporter, Fiat Ducato, Mercedes Sprinter, Ford Transit en VW Crafter.

1. Bouw het eenvoudig zelf in

Voor alle pakketten biedt worden duidelijke en uitgebreide installatie handleiding meegeleverd. Met de juiste tools en een beetje handigheid kan je de speakers, subwoofer en versteker gemakkelijk zelf inbouwen. Perfect voor wanneer je zelf het geluid in jouw camper of (werk)bus wil verbeteren. 

2. Vergeet niet te dempen

Door ontdreuning en geluidsdemping aan te brengen in de deuren elimineer je resonanties en verbeter je de klankkast. Daarom zorgen wij zelf altijd voor voldoende demping, voor een mooi strak geluid.

3. Laat het door ons inbouwen

Laat je het inbouwen liever door een professional doen, dan zijn we je natuurlijk graag van dienst. We bouwen alle audioapparatuur vakkundig in en zorgen voor de nodige demping. Zo zorgen we voor een mooie klank en houden we alles netjes en origineel.

Contact aanvraag

Staat jouw bus of camper niet tussen de pasklare pakketten? Dan kunnen we natuurlijk nog steeds een mooie audio upgrade doen. Kom je liever eerst zelf luisteren of wil je graag meer informatie, kom lang in onze showroom of neem contact met ons op.