target blue eye

Know what’s out there…

ONTDEK DE HULPDIENSTEN NOG VOORDAT ZE JOU ZIEN!
Je bent even in gedachten verzonken en ineens staat die ambulance of brandweerwagen met loeiende sirenes achter je. Je schrikt en probeert zo snel mogelijk opzij te gaan, maar zou het niet veel beter en vooral veiliger zijn als je er in je auto ruim van tevoren een waarschuwing voor kreeg? En dan is er nog dat andere voordeel, het grootste voordeel, maar dat noemen we niet.

Inclusief montage vanaf €1799,-

HOE WERKT HET?
Als je een sirene niet hoort en blauwe zwaailampen niet ziet, hoe zorgt Target Blu Eye er dan voor dat je eerder in de gaten krijgt dat er hulpdiensten naderen? Auto’s worden steeds beter geïsoleerd, waardoor de inzittenden steeds meer afgesloten raken van geluid van buiten de auto. Target Blu Eye geeft echter een akoestisch signaal én visuele waarschuwingen. Bovendien herkent het systeem of de hulpdiensten jouw kant op komen of juist de andere kant op gaan.

Target blue eye

LEGAAL IN HEEL EUROPA
Uiteraard is het gebruik van Target Blu Eye toegestaan in heel Europa. Het systeem informeert je immers niet alleen over de aanwezigheid van politie maar van alle hulpdiensten. Daarom draagt Target Blu Eye bij aan jouw veiligheid én die van anderen in ieder land waar het TETRA-netwerk gebruikt wordt. Naast Nederland (C2000) zijn dat onder meer België, Groot-Brittanië, Duitsland, Oostenrijk, Portugal, Hongarije en geheel Scandinavië. Op www.blu-eye.eu tref je onder ‘veelgestelde vragen’ het complete en meest actuele dekkingsoverzicht aan.

MW audio upgrade Target Blue Eye | D&B Inbouwstation

GEBRUIKSVRIENDELIJK, VEILIG EN ZEKER

Target Blu Eye waarschuwt je voor naderende hulpdiensten, zoals brandweerauto’s, ambulances, opvallende en onopvallende politieauto’s en politiemotoren. Daardoor verhoogt het systeem de verkeersveiligheid voor jezelf, maar ook voor de hulpdiensten en andere weggebruikers. Door je tijdig te waarschuwen voorkomt Target Blu Eye namelijk dat je in paniek raakt en daardoor onvoorspelbaar (en dus gevaarlijk) reageert. Het systeem is eenvoudig te bedienen, met slechts twee knoppen. Het is eenvoudig te installeren en je weet dat je het voor een langere periode kunt gebruiken; niet alleen geldt er een garantietermijn van twee jaar, ook zijn er gratis lifetime updates.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht