Project: Vito Audio & Radio Upgrade

In deze bedrijfswagen Mercedes Vito hebben we een stevige upgrade toegepast. De eigenaar had zowel met de radio als het geluid geen fijne ervaring en kwam daarom bij ons langs. 

Chinese radio

Er zat een Chinese merkloze radio in, waarschijnlijk op Ali Expres, die een upgrade had moeten zijn. Echter had deze natuurlijk al snel na de installatie een hoop problemen. Met de premium auto radio, de Alpine ILX-F115D, is heeft het interieur weer een super moderne look, met de nieuwste snufjes zoals Apple carplay & Android Auto. 

Audio upgrade

De Alpine radio is een perfecte basis voor het upgraden van de audio door het mooie strakke signaal. Door dit te versterken met een vermogen van 520Watt RMS hebben we het geluid flink kracht bij kunnen zetten. Wat door de hoge kwaliteit speakers en subwoofer zorgt voor een geweldig muziek geluid in deze Vito. 

Extra entertainment

Ten slotte hebben we ook een Firestick toegevoegd. Nu is het mogelijk om dit grote high-res scherm ook te gebruiken voor allerlei streaming apps zoals Netflix, Amazon Prime of Youtube. 

Bekijk de Audio upgrade in de wepshop